Köttklister är ett steg i rätt riktning
Motståndet mot köttklister är enormt. Jag förmodar att det beror på att klistret är framställt av ko- och grisblod. De flesta verkar tycka att det är äckligt. Jag undrar varför. Köttet som är ihopklistrat kommer inte att smaka blod. Det kommer att smaka som det köttet vi äter idag. Det kommer inte ens synas att köttbiten består av mindre, ihopklistrade bitar. Köttet kommer att se ut precis som köttet ser ut idag. Motståndarna till köttklistret är som småbarn som vägrar äta grönsaker för att de är nyttiga. Kräsna.
Med köttklister minskas köttet som slängs vid produktionen. Det är en god miljögärning. Färre djur kommer att behöva slaktas för att täcka människans behov av kött.
Jag ser bara fördelar med köttklister. De som inte gör det är kräsna.
Med köttklister minskas köttet som slängs vid produktionen. Det är en god miljögärning. Färre djur kommer att behöva slaktas för att täcka människans behov av kött.
Jag ser bara fördelar med köttklister. De som inte gör det är kräsna.
Kommentarer
Trackback